Грузини і українці разом збирали кошти для бійців АТО

im578x383-2

Під час українсько-грузинської благодійної акції зібрали кошти на лікування українських бійців з АТО. Культурно-патріотичну акцію «Допоможи пораненому!» провели в Центральному Будинку Офіцерів за підтримки Міністерства культури України та Посольства Грузії.

Фото прес-служби Мінкультури

За словами заступника Міністра культури України Тамари Мазур, подібні культурні ініціативи демонструють реальну підтримку усього народу, та мистецьких кіл зокрема, наших військових: «Завдяки сьогоднішній акції будуть зібрані кошти, які підуть на реальні потреби для лікування поранених бійців в зоні АТО. Дуже приємно відзначити, що грузинський народ, культура якого сьогодні представлена в концертній програмі, завжди залишався вірним другом українцям, і не тільки словами, а й ділом демонстрував солідарність з Україною». –  Еспресо.TV

У концертній програмі мистецької акції взяли участь: Заслужений ансамбль пісні і танцю Збройних Сил України під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Дмитра Антонюка, Київський академічний театр українського фольклору «Берегиня», ансамбль грузинських народних танців «Іберіелі», дует «Анна-Марія», Шмагі Тагіашвілі, Соня Злотник, Народний артист України Володимир Талашко, Народна артистка України Ірина Білик та інші.

Всі артисти виступили безкоштовно.

У фойє Центрального Будинку Офіцерів працювала виставка робіт дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей-сиріт і майстрів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. Всі представлені роботи можна було придбати, зібрані кошти підуть на закупівлю медикаментів для лікування поранених в зоні АТО бійців.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.