У «Бункермузі» відкриють фотовиставку Тамти Ґуґушвілі «Україна у портретах»

dlia anonsu11

24 вересня о 17:00 у «Бункермузі» відкриють фотовиставку журналіста Тамти Ґуґушвілі «Україна у портретах». На заході будуть представлені портрети відомих і пересічних українців, серед них воїни АТО, представники культури, духовенства, волонтери, переселенці, ветерани УПА та ін.

На виставці буде репрезентовано фотографії автора, відзняті протягом останнього року на різних подіях. За словами Тамти Ґуґушвілі, мета виставки донести до міжнародної спільноти інформацію про події, які відбуваються в Україні. Цікаво, що з різних серій фоторепортажів для виставки було відібрано тільки портрети, щоб через погляди і емоції людей розкрити суспільно-політичні настрої українців. До фотовиставки не увійшла жодна постановочна світлина.

“Нині дуже часто запитують мої друзі з Грузії: “що відбувається в Україні?” В Інтернеті є багато інформації, але люди хочуть знати більше, ніж пишуть ЗМІ. Це та частина інформації, яку важко передати словами. Фактів і статистики недостатньо, щоб розповісти, як живуть зараз українці і що переживають. Людям цікаві люди – їхні емоції. Цей проект є можливістю для міжнародної спільноти зупинитися на мить і подивитися в очі українцям, відчути себе поряд з ними і певною мірою стати співучасником подій, які відбуваються в Україні”, – каже Тамта Ґуґушвілі.

Паралельно із відкриттям виставки у галереї «Бункермуз», проект “Україна у портретах” у повному обсязі буде розміщений в Інтернеті. Кожна світлина має короткий опис двома мовами – українською і грузинською.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.