Українська молодь взяла участь у грузинському культурно-освітньому “Таборі майбутнього”

image-0-02-05-35fae46ea345204dbb4aa685c48d9c3d21d131830f555414e5651668e8b193be-V-big

25 представників української молоді з числа внутрішньо переміщених осіб України на безкоштовній основі взяли участь у “Таборі майбутнього”(о.Шаорі, регіон Імереті, Західна Грузія) за програмою “Національного центру дітей та молоді” Міністерства спорту та у справах молоді Грузії.

Метою програми є забезпечення активного відпочинку молоді Грузії та інших країн шляхом залучення до різноманітних культурно-освітницьких та пізнавальних заходів, а також надання можливості отримання підвищення фізичного, духовного та інтелектуального потенціалу, соціальної інтеграції, популяризація здорового способу життя та сприяння інтеграції етнічних меншин в Грузії.

Під час перебування у таборі українська молодь активно брала участь  у навчально-змагальних тренінгах за такими напрямами: протидія розповсюдженню наркоманії, боротьба з палінням, захист навколишнього середовища, проблема безпритульних дітей, виживання в польових умовах, та у проведені флешмобу «Наші герої». У рамках програми перебування у таборі, Міністерство оборони Грузії провело окрему зустріч з метою інформування учасників про грузинську армію, військову освіту та значення участі військового контингенту у міжнародних місіях та про отриманий Грузією досвід. Також була організовано виставка військового озброєння та техніки.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.