У Тбілісі відбувся показ фільму «Кіборги»

27077840109_2c86d90052_o

27 квітня в рамках фестивалю українського кіно «Ukraine in Focus» в Тбілісі відбувся показ художнього фільму «Кіборги».

Церемонію офіційного представлення кінострічки відкрив Міністр культури України Є.Нищук. У своїй промові від подякував грузинській стороні за її незмінну підтримку України, наголосив на готовності двох сторін продовжувати плідний діалог, у тому числі за допомогою культури та мистецтва, а також поділився спільними планами подальшого поглиблення українсько-грузинських відносин у сфері культури.

Тимчасовий повірений у справах України в Грузії Г.Назаров виступив перед учасниками заходу та вручив орден «За мужність» ІІІ ступеню (посмертно) родині військовослужбовя 24 окремого штурмового батальйону «Айдар» СВ ЗСУ Давіда Сіхарулідзе, який загинув 11 травня 2017 р. біля с. Новолуганське Луганської області України під час проведення АТО.

Окремо до дружини та двох дітей Д.Сіхарулідзе, а також до присутніх курсантів Військової академії Грузії звернувся Аташе з питань оборони,

військово-повітряний та військово-морський аташе України при Посольстві України в Грузії ген.-м. І.Остапенко.

Значимим став виступ Героя України Володимира Жемчугова, під час якого він розповів про ситуацію в Україні, про свою боротьбу з російською агресію та патріотизм, що панує серед захисників України.

 

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.