Голова Верховної Ради перебуває з офіційним візитом у Тбілісі з нагоди 27-ї річниці Дня незалежності Грузії

PARUBIY-big

Українська делегації на чолі з Головою Верховної Ради України А.В.Парубієм перебуває з офіційним у Грузії (м. Тбілісі) для участі в урочистих заходах з нагоди святкування 27-ї річниці Дня незалежності Грузії та 100-річчя створення першої Демократичної Республіки Грузії.

Голова Верховної Ради України взяв участь в урочистій церемонії, перегляді вистави, концерті, присвячених 100-річчю Першої демократичної Республіки Грузії, ланчі та фуршеті від імені Президента Грузії Г.Маргвелашвілі, ПМ Г.Квірікашвілі і Голови Парламенту І.Кобахідзе на честь Голів іноземних делегацій, виступив на міжнародному круглому столі «Співпраця задля процвітання – стратегія наступного століття», а також разом з Головою Парламенту Грузії І.Кобахідзе здійснив поїзду до Мцхети, де відбулось ознайомлення з історично-культурними пам’ятками регіону.

Як зазначено на сайті Посольства України в Грузії, візит Голови Верховної Ради України у черговий раз продемонстрував керівництву Грузії незмінність політичної підтримки з боку України та важливість  подальшого поглиблення українсько-грузинського стратегічного партнерства.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.