Тернопільський Сірий у Батумі знімав відео з дельфінами (ФОТО)

Притула(2)

За традицією, вже чотири роки поспіль, Притула їздить відпочивати в Грузію. На цей раз вирішив влаштувати подарунок мамі і синові.

– Я заздалегідь вирішив, що поїдемо в Грузію, – розповів Сергій. – Мама ніколи в Грузії не була, і син дуже хотів на море. Вирішили їхати в маленьке містечко Кобулеті, через Батумі, на берег Чорного моря.

У Грузії ведучий дарма часу не гаяв – вчив сина плавати в басейні, ходив з ним до моря, в дельфінарій. А мама відпочивала від домашніх турбот.

Притула(1) (1)

 

– Незважаючи на те, що з семи днів – шість йшов дощ, вважаю – відпочинок вдався. Нам все-таки вдалося кілька разів сходити на море. Встигли гарненько засмагнути, – розповідає Притула. – Ми з Дімою цілими днями пропадали в критому басейні. Навчив сина трохи плавати. За допомогою надувних нарукавників пропливає 2-2,5 басейну за один захід! А мама нічого не робила цілий тиждень. Я не знаю, коли за її 57 років вона останній раз таке собі дозволяла. Вона спала, читала книги, ходила на масажі та інші процедури. Правда, хотіла купити тканину на прохання церковного старости, тому що ми допомагаємо нашій церкві у Вишнівці. Надумала шукати її в Грузії. Але я категорично заборонив! Займатися біганиною по магазинах в Батумі – це не відпочинок.На пошуки тканини вона вирушила вже в Києві.

Притула2(1)

 

У дельфінарії в Батумі, де дельфіни близько години показували шоу, під враженням залишилися і молодший, і старший Притула:

– Назнімали хвилин 30 відео, яким зараз хвалюся друзям. А у Дімки істерика була від захвату.

На джаз в Коктебель – вперше

Після відпочинку на Чорному морі, Сергій по роботі побував у Тернополі. Звідти знову до моря, в Коктебель, але вже з іншою компанією.

– Поїхали на фестиваль джазу зі знавцями зоряної ліги “Що? Де? Коли? “. Наша команда, яку очолює Антон Лірник, цієї весни перемогла, і ми ще тоді домовилися.

Хоча, як зізнався Притула, він – не цінитель джазу, особливо виступів під відкритим небом. Відправився послухати конкретних виконавців: Ніно Катамадзе, білоруську групу “Срібне весілля” та Горана Бреговича. А з Міністром туризму Криму Олександром Лієвим, з яким Сергій здружився під час зйомок шоу“КабріоЛіто”, і друзями – Олегом “Фаготом” Михайлютою з гурту “ТНМК” та ведучоюю Васею Фроловою – відвідав садибу-музей російського поета Максиміліана Волошина.

– Я, в кінці екскурсії, сидів на даху будинку, посміхався в об’єктив фотокамери і думав: “як же чудово приїхати в Коктебель, де раніше не був! Послухати хорошу музику в компанії хороших людей, ще й долучитися до чогось високого “.

 

Після, Сергій на декілька днів повернувся до Києва. Але каже, що подорожі ще під час “КабріоЛіта” його зачепили. Тепер не може зупинитися. Сидіти на місці ведучий не збирається.

– Я вирушаю в Лумшори, – розповідає Сергій, – де бував зі знімальною групою “КабріоЛіта”, як пам’ятають глядачі. Це місцевість в Карпатах, де нас із Сашком Педаном і Олею Фреймут “варили” в чанах. Мені там так сподобалося, що в середині вересня поїду туди з братом, щоб і його ті дядьки-русини в чані зварили.

Крайній випуск шоу “КабріоЛіто” в суботу, 8 вересня, о 10.00

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.