Україна, Молдова і Грузія створять платформу для протидії гібридній агресії РФ

укр груз
Україна, Молдова та Грузія створять платформу для вивчення гібридних методів впливу Росії на населення окупованих нею територій та вироблення механізмів протидії цьому.

Про це під час тристоронньої зустрічі у Кишиневі домовилися віце-прем’єр-міністр з питань реінтеграції Республіки Молдова Крістіни Лєснік, міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш та Державний міністр з питань примирення і громадянської рівності Грузії Кетеван Цихелашвілі, повідомляє прес-служба посольства України у Молдові.

“Досягнуто домовленості про створення платформи Україна-Молдова-Грузія з напрацювання спільних підходів з вивчення, аналізу гібридних методів впливу РФ на населення непідконтрольних, окупованих територій, вироблення механізмів протидії цьому впливу”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш 12-13 листопада відвідав Республіку Молдова з робочим візитом.
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.