У Львові пройде 26 Форум видавців

site.banner

Головна книжкова подія року! Упродовж 5 днів, а саме з 18 до 22 вересня, у Львові проходитиме масштабний культурний та книжковий захід –  26 Форум видавців.  18 – 22 вересня Львів зустріне понад 60 тисяч любителів літератури та понад 1000 видавництв та письменників.

Форум видавців Львів 2019 має і основну тему цього року – «Відшукування причетного». Говоритимуть про поняття причетності кожної конкретної людини до глобальних подій.

Програма Львівського Форуму видавців 2019 буде, як завжди, насичена, організатори обіцяють і літературні читання та присутність відомих авторів, і  літературні конкурси. Оновлену програму ви можете знайти на офіційному сайті події.  Ціни квитка на Форум видавців є завжди лояльними, стартуючи від 30 грн.

Форум у Львові – це подія, яку обов’язково мають відвідати всі поціновувачі літератури. Адже це місце, де можна відпочити, набратись нових знань та придбати стільки книг, що вистачить на весь рік.

Купити книгу у Львові – не таке вже й складне завдання. Ви можете зробити це у одній з багатьох книгарень чи на блошиному ринку, або завітати на масштабний Літературний фестиваль – Форум видавців.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.