Грузинське кіно збирає кошти на потреби українських військових

article_2983

У Херсоні, у ККЗ “Ювілейний”, стартували дні грузинського кіно.  Сьогодні херсонці подивились комедію режисера Нани Мчедлідзе “Перша ластівка”. Картина показує зародження футболу в грузинському стилі. Завтра покажуть роботу Русудан Чконія “Посміхайтеся”.

Десять жінок, сім з яких дуже бідні, відчайдушно борються за першість на конкурсі краси для матерів, що мають більше трьох дітей. У нагороду переможниця отримає квартиру і 25000 доларів. Свято краси поступово перетворюється на пекло і героїні стають перед головним питанням: чи можна чогось досягти, втративши свою людську гідність? Усі кошти від благодійного заходу підуть на виготовлення обрешіток для українських БТРів.

Відкриттю днів грузинського кіно в Херсоні передувала прес-конференція, у якій взяли участь Надзвичайний і Повноважний посол Грузії в Україні Міхеїл Уклеба, Консул-керівник Консульства Грузії в Одесі Манучар Цоцонава, Президент Всеукраїнського суспільного об’єднання “Георгія” Бесо Шамугія, Херсонський міський голова Володимир Миколаєнко, депутат міської ради, голова Наглядової ради Фонду громади Херсона “Захист” Еліко Маркелія.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.