Дід Мороз, занесений до Книги рекордів України, у новорічну ніч відвідував дітей (фото, відео)

pic_56

Актор Тернопільського обласного академічного драмтеатру імені Тараса Шевченка Михайло Безпалько визнаний найстаршим Дідом Морозом в Україні. Він занесений до Книги рекордів України. У новорічну ніч пан Михайло робив свою звичну роботу  – вітав родини з  Новим Роком і роздавав подарунки дітям.

Уперше він приміряв кожух і бороду казкового героя у дев’ятнадцять  під час служби в армії у Свердловську (Росія), і вже  майже 60 років “працює” Дідом Морозом.   Малеча дуже довіряє Михайлу Безпальку. Він каже, що головне правильно зорієнтуватися на місці з інтересами дітей. Дід Мороз Михайло Безпалько як тільки заходить до помешкання –грається з малечею, заводить і детей, і дорослих у танок. Згодом  роздає дітям подарунки, потім слухає дитячі побажання і їхні виступи.

Михайло Безпалько досить затребуваний актор. зіграв майже 300 ролей. Народився у 1938 року в передмісті французького міста Ліон, куди батьки виїхали у 1930-х роках, але у 1945 році повернулися на Україну, зокрема до Тернополя.

У 1953 році закінчив Тернопільську СШ № 1 (нині — гімназія імені Івана Франка) і Першу театральну студію при Терно­пільському музично-драматичному театрі (клас) Костя Капатського та Георгія Авраменка (1956). Працює актором у Тернопільському обласному драмтеатрі.

Тамта Ґуґушвілі. Фото, відео Ігоря Бенцала

101 101 0 101_6 101_7 101_8 101_9

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.