Українські спортсмени братимуть участь у міжнародних змаганнях, які проходитимуть у Грузії

vidido.ua

Посол України разом з Міністром спорту та у справах молоді Грузії обговорили перспективи співробітництва між двома країнами. Сторони відмітили високий рівень взаємодії між спортивними та молодіжними організаціями України і Грузії та зазначили значний потенціал для подальшого її розвитку.

25 лютого 2015 року відбулася зустріч Посла України Василя Цибенка з Міністром спорту та у справах молоді Грузії Леваном Кіпіані, під час якої було обговорено низку питань, пов’язаних із перспективою розвитку співробітництва у сфері спорту та молодіжної політики між двома країнами.

Співрозмовники погодилися з тим, що цьому буде сприяти підписання найближчим часом Меморандуму про співпрацю між профільними міністерствами та участь українських спортсменів у міжнародних змаганнях, які будуть проходити у Грузії.

В. Цибенко та Л. Кіпіані також приділили значну увагу питанням оздоровлення в Грузії українських дітей із зони АТО, відмітивши при цьому важливість продовження цієї справи, яка була започаткована у 2014 році за ініціативи грузинського Уряду.

Фото: vidido.ua

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.