Українських рятувальників запросили в Грузію

ruatuvalnik

Задля обговорення питань подальшого двостороннього співробітництва між Службами порятунку України та Грузії, 31 березня, виконуючий обов’язки Голови ДСНС України Зорян Шкіряк зустрівся із Звіадом Кацашвілі, директором Агентства з управління надзвичайними ситуаціями МВС Грузії.

«Українські та грузинські народи дійсно є братніми. Ми завжди знайдемо спільну мову, взаємну підтримку та взаємодопомогу. І враховуючи ту ситуацію, що відбувається сьогодні в Україні, ми дуже розраховуємо на ваше надійне плече. Адже для нас підтримка грузинського народу є дуже важливою. Я сподіваюся на справжню чоловічу дружбу між нами, адже переконаний, що чоловік повинен бути воїном. І тільки істинний воїн та захисник своєї батьківщини, матері, дружини, дітей, гідний щирої поваги. Тому я безумовно простягаю вам руку дружби і серце як патріота України та Грузії і хочу запевнити, що ви завжди можете на нас розраховувати і в будь-яку хвилину ми будемо поряд з вами», – зазначив Зорян Шкіряк.

У свою чергу, Звіад Кацашвілі, директор Агентства з управління у надзвичайних ситуаціях МВС Грузії, щиро подякував за гостинність і зазначив, що Грузія надзвичайно турбується за Україну і підтримує її у складну хвилину.

«Увесь грузинський народ стоїть поряд з вами, українці. Ми готові підтримати не лише Службу порятунку, але й ввесь братній нам український народ. Тож ви з впевненістю можете розраховувати на нашу допомогу», – сказав Звіад Кацашвілі.

На знак подальшої дружби та плідної співпраці Звіад Кацашвілі запросив керівництво ДСНС відвідати Грузію. Зорян Шкіряк з радістю прийняв запрошення та зазначив, що найближчими місяцями обов’язково приїде до Грузії.

Фото: visnik-press.com.ua

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.