Реформи в Україні повинна проводити молодь – Олег Панфілов (фото, відео)

panfolov

«Мене часто запитують, чи будуть успішними реформи в Україні і наскільки грузини зможуть передати свій досвід, я відповідаю: реформи повинні робити українці. Грузинські реформатори дають вудку, а ви повинні ловити рибу. Реформи мають проводити молоді люди».

Про це зазначив відомий письменник, сценарист і публіцист Олег Панфілов.

Професор Державного університету імені Іллі Чавчавадзе (Тбілісі), засновник, директор московського Центру екстремальної журналістики (2000-2010), співзасновник громадських організацій «Georgian International Media Center» та NGO «Resourse Center» Олег Панфілов 26 квітня зустрівся із тернопільською молоддю. Напередодні відомий журналіст провів зустріч із львівськими студентами.

Журналіст розповідає про велику підтримку і солідарність грузинського народу до українців.

«В арт-кафе моєї дружини прийшла молода москвичка і сказала, що вона дуже здивована тим, що в Тбілісі велика кількість українських прапорів (в тому числі у кафе моєї дружини) і немає жодного російського стягу. Потім подумала і додала: «так нам і треба».

З суспільно-політичних процесів, які зараз відбуваються в Україні, Олег Панфілов виділяє формування громадянського суспільства. Публіцист вважає, що та частина української нації, яка збирає кошти для української армії, закуповлює необхідну амуніцію, одяг, спорядження є основою українського громадянського суспільства, яке вже почало формуватися.

Тамта ҐУҐУШВІЛІ, фото, відео автора

SAM_1816SAM_18033

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SAM_1819

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SAM_18044

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.