Конференція щодо інвестиційного потенціалу Грузії  відбудеться  у Тернополі

P1310633

У першій половині травня в українському місті  Тернопіль заплановано провести конференцію з інвестиційного потенціалу Грузії. Про це під час свого першого візиту на Тернопільщину зазначив Надзвичайний і Повноважний Посол Грузії в Україні Міхеїл Уклеба.

«Для того, щоб ознайомити тернопільських бізнесменів із інвестиційним потенціалом Грузії плануємо провести конференцію з туристичних і інвестиційних можливостей Грузії. На захід запросимо тур-агентства, які працюють в області, представників ЗМІ, які висвітлюють сферу економіки і туризму, запросимо також представників бізнесу», – зазначив Міхеїл Уклеба під час зустрічі з головою Тернопільської облдержадміністрації Степаном Барною. – UAGE-NEWS

У свою чергу голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна запропонував провести  Дні Грузії у рамках Днів Європи, які відбуватимуться в області. Він також  запросив Надзвичайного і Повноважного Посла Грузії в Україні взяти участь у Міжнародному інвестиційному форумі «Тернопільщина Invest – 2016».

«Плануємо проводити в Тернополі Дні Європи і одночасно хочемо розглянути можливість репрезентації в області Грузії. Ми зацікавлені у відпрацюванні спільних проектів  у сфері освіти, мистецтва і культури.  На Тернопільщині функціонує чотири університети, в області навчаються 50 тисяч студентів. Тому хочемо налагодити співпрацю між цими вишами й вищими освітніми закладами Грузії», – зазначив очільник Тернопільської області Степан Барна.

Тамта ҐУҐУШВІЛІ

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.