“Басти-Бубу” – улюблена дитяча програма у телевізійному просторі Грузії

natali

Дитяча програма “Басти-Бубу” продовжує впевнено крокувати вперед в просторі грузинського телебачення. Для тисячі дітей вона залишається улюбленою передачею.

Вперше програма під назвою “Басти-Бубу” вийшла в ефір 10 травня 1992 року. На той час це був чи не єдиний телевізійний проект у Грузії, який зорієнтований на дитячу аудиторію. З того часу програма вже не один раз змінила формат, змістовне наповнення, ведучих. Незмінною залишається аудиторія, яка з кожним днем неспинно розширюється.

“Басти-Бубу” за 24 роки роботи, окрім пізнавальної і розважальної функції, успішно втілило роль телевізійної музичної школи, де діти вчаться працювати з камерою, освоюють особливості роботи в студії. Значна частина вихованців цього проекту стали відомими співаками, які зараз популярні на грузинській естраді.

На сьогодні “Басти-Бубу” транслюється на телеканалі “Імеді”. Формат програми передбачає перебування дітей гостями студії. Вони діляться своїми думками і демонструють творчі здібності.

Третього липня гостями студії “Басти-Бубу” стали Наталія Матчарашвілі, Анукі Куджаідзе, Шані Московічі, Ані Кіладзе. Вони розповіли про історію своїх іграшок і заспівали пісню композиторки Манани Мерабішвілі.

Тамта Ґуґушвілі

Відео: “Імеді”

natalia2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.