Міністри молоді та спорту України і Грузії підписали Меморандум про співробітництво

uniInc-big

Під час свого візиту до Грузії Міністр молоді та спорту України І.Жданов зустрівся з Міністром спорту та у справах молоді Т.Хечікашвілі. У ході переговорів сторони відмітили зацікавленість міністерств в тісній співпраці у сфері фізичної культури, спорту та молодіжної політики.

Міністри визначили перспективні напрямки українсько-грузинського співробітництва, зокрема, обмін досвідом щодо взаємодії державних органів влади і спортивних організацій, системи фінансування спортивної сфери і принципів розподілу коштів між видами спорту, залучення позабюджетних коштів, антидопінгової політики, боротьби з договірними матчами, іншими загрозами спорту. Міністри наголосили на пріоритетних питаннях розвитку двостороннього співробітництва в молодіжній сфері. Підкреслили взаємну зацікавленість у поглибленні співробітництва у форматі ГУАМ.

Міністри молоді та спорту України та Грузії підписали Меморандум про співробітництво у молодіжній сфері, сфері фізичної культури і спорту, метою якого є забезпечення необхідних правових умов для розвитку двосторонніх українсько-грузинських відносин у молодіжній сфері, сфері фізичної культури і спорту шляхом співробітництва між органами виконавчої влади, молодіжними громадськими організаціями, організаціями фізкультурно-спортивної спрямованості та федераціями різних видів спорту.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.