«UAGE-NEWS» і газета «Колискова» розпочинають проект з вивчення грузинської мови

56396031_2307641506144288_9218998063635365888_n

Грузинсько-український сайт «UAGE-NEWS» і грузинська дитяча газета «Колискова» розпочинають спільний проект, який дає можливість вдосконалити знання з грузинської мови.

«Проект має на меті охопити усіх грузинських дітей, які проживають у різних куточках світу і прагнуть досконало знати свою рідну мову та літературу. Ми переконані, що «Грузинське джерельце», саме таку назву має проект, стане унікальним ресурсом для маленьких діток щодо отримання інформації про грузинську літературу, про видатних письменників, громадських діячів», – розповідає автор проекту Нестан Ґуґушвілі.

Проект поділений на різні заняття, у кожному з них подається уривок із прозаїчних творів видатних дитячих авторів, вірші та цікаві цитати. Заняття поступово будуть розміщені на сайті «UAGE-NEWS».

«Тобто це програма не лише вдосконалення знання мови, а також вивчення історії своєї країни, утвердження її духовних і національних цінностей серед учнівської молоді. Ми запрошуємо діток у неймовірний світ мандрів, де на них чекають твори Якоба Ґоґебашвілі, Важи-Пшавели, Іллї Чавчавадзе, Акаки Тцеретелі та всіх класиків, твори яких у  Грузії є основою виховання усіх поколінь», – додає Нестан Ґуґушвілі

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.